Helyi hivatalos közlöny

"Egymillió csillag a rászorulókért Székelyudvarhelyen" adatai:

Dátum

2024. október 11. 18:00 – 2024. október 11. 19:00

Helyszín

Dávid Ferenc tér

Facebook esemény

A Caritas Alba Iulia eseménye:

2024-ben a hagyományos Egymillió csillag a rászorulókért szolidaritási programunkat kicsit kifordítjuk önmagából és visszafordítjuk önmagunkhoz.
Az akció keretében lehetőséget biztosítunk egy kellemes, közösen eltöltött délután keretében kifejezni a nehéz sorsú embertársaink felé tanúsított együttérzésünket és ugyanakkor köszönetünket fejezzük ki, azon szakembereknek, akik hivatásukként, szakmájukként a segítést választották és minden nap azokért dolgoznak, akik rászorulnak egy kis vagy nagyobb segítségre.
Az Egymillió csillag a rászorulókért elnevezésű gyertyagyújtó és adománygyűjtő esemény, a Gyulafehérvári Caritas társadalmi szerepvállalásának az ünnepe is. Egy alkalom, amikor mindenki tehet valamit kevésbé szerencsés közeli vagy távoli szomszédjaiért, ismerőseiért, vagy a tágabb környezetében élő hátrányos helyzetű családokért. Egy alkalom, hogy megköszönjük annak, aki jót tesz.
Mi, a Caritas munkatársai és önkéntesei ezt választottuk munkánknak, hivatásunknak vagy akár szabadidős tevékenységünknek:
Együtt játszunk olyan gyerekekkel, akiknek a gondatlan játék öröme nem adódik meg mindennap. Diákokkal tanulunk, akiknek a tanulás csak egy szünet a nehézségekkel teli életben és nem a fő feladat. Szülőknek segítünk, akiknek nem jut energia gyerekeik életét egyengetni, hiszen a sajátjukban is csak megküzdhetetlennek tűnő akadályokba ütköznek. Szépkorúaknak segítünk megélni a szépséget a jelenben is, és egyengetjük olyan fiatalok felnőtté válását, akik gyökerek nélkül próbálnak kapaszkodókat találni a mindennapokban.
Az Egymillió csillag szolidaritási akció keretében a Caritas csapatának szeretnénk köszönetünket kifejezni a hétköznapokban végzett munkájukért, ugyanakkor lehetőséget biztosítunk minden résztvevőnek, hogy támogassa vállalásainkat, gyertyát gyújtson és adományozzon a szociális gondozás további folytatásáért városunkban és falvainkon.
Amennyiben távollét vagy egyéb okok miatt nem tud részt venni az eseményen, lehetősége van az online adományozásra is az következő linken: https://caritas-ab.ro/fooldal/segitek/?t=29778

Frissítés dátuma:
2024.10.10.

#jótékonysági akció

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette