Helyi hivatalos közlöny

"Őszi GasztroFit – Tudatos táplálkozás és ősz életmódtippek workshop" adatai:

Dátum

2024. szeptember 27. 09:00 – 2024. szeptember 27. 15:00

Helyszín

Harghita Business Center

Facebook esemény
Kettlebell Gym és Tekla Jakab eseménye:
Ha foglalkoztat a tudatos táplálkozás, az egészséges hétköznapi életmód, ha szeretnél kipróbálni szezonális recepteket vagy ha az ősz beköszöntével ráeszméltél, hogy érdekel a fermentálás, akkor ne habozz, köztünk a helyed szeptember 27-én, az I. GasztroFit workshopon!
Csatlakozz az Őszi GasztroFit workshopunkhoz, ahol szakértők segítségével mélyülhetsz el az egészséges táplálkozás és az őszi életmód legfontosabb tippjeiben, és persze a szezonális ételkóstoló sem marad el. Egyet ígérhetünk: egyszerű, de nagyszerű tippekkel készülünk!
 2024. szeptember 27., péntek
 9:00-14:00 óra között
 Székelyudvarhely, Harghita Business Center
 Részvételi díj: 75 RON, mely tartalmazza a kóstolást is
 Regisztrációs határidő: szeptember 26., csütörtök
Előadók:
 Jakab Tekla, a házigazda, táplálkozási tanácsadó, valamint a Kettlebell Gym tulajdonosa. Tekla egy interaktív beszélgetés során oszt meg tippeket az alap élelmiszerek felhasználásáról, vásárlási útmutatókról, és konyhai trükkökről. Egy olyan beszélgetéssel készülünk, ahol az alap élelmiszerek felhasználása, vásárlási útmutatók, konyhai trükkök, tippek, élelmiszerhigiénia kerül fókuszba, hiszen a sarki boltban is tudunk egészséges alapanyagokat vásárolni, ha tudjuk, mit figyeljünk a csomagolásokon.
 Deé Ágnes pszihológus előadásának címe: Nem kell beleőrülni! – Az étkezés, a testsúlyvesztés és az egészséges életmód pszichológiája. Az előadás során arról fogunk beszélgetni, mi a saját lelki és pszichológiai felelősségünk önmagunkkal szemben, ha a testsúlyvesztés a cél. Milyen köze van az önbecsülésnek a fogyáshoz? Hogyan határoznak meg bennünket a gondolataink? Mit jelent a döntés, ha a fogyás a cél? Mi a fogyókúra és az életmódváltás közötti különbség lelki értelemben? Ehhez és hasonló megterhelő kérdésekre keressük a válaszokat.
 Dakó Viola a Páva Étterem zöld séfje bemutatja az őszi erdei finomságok tárházát. Érdekes lesz, mert Violával megismered az őszi vad alapanyagokat, az ehető virágokat, a különböző őszi gyümölcsöket, gyógynövényeket és gombákat. Továbbá szó lesz majd ezek gyűjtèsènek ès feldolgozàsànak a lehetősègeiről ès az őszi ès tèli hònapokban a legjobb felhasznàlàsi mòdszerekről is. Ha nem lenne elég, a nap végére megtudod, hogyan kell ecetet készíteni, vagy éppen immunerősítő teakeveréke, de még sok más finomságot is!
 Vass Róbert a Schwarz Bisztró séfje egyszerre színesít és kombinál hagyományos, szezonális es különleges ételeket, miközben bátorít a kreatív étkezésre, na meg a kísérletezésre. Ételkóstolás is lesz – Várhatóan a nap csúcspontja!
Regisztrálj most vagy legkésőbb szeptember 26-ig, és étkezz tudatosabban már idén ősszel!
 https://forms.gle/cLRn1foTQC4epLpm8

Frissítés dátuma:
2024.09.23.

#egészség

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette